Sider

mandag den 2. januar 2012

Kransekage

Jeg har bagt kransekage til nu to nytårsaftener, og resultatet blev, synes jeg selv, ligeså godt i år/sidste år som for to år siden.

Det er overraskende nemt og besparende - har I set priserne på færdig kransekage?!

Opskriften fandt jeg hos Arla lige her.
Bemærk, at der også er chokolade på bunden af stykkerne med pistacie-masse.




10 kommentarer:

  1. Jeg lavede også hjemmelavet kransekage - med hjemmelavet marcipan ;-) MEN glemte en plade ekstra til at tage bundvarmen, så de blev sku brændte i bunden - Øv!!

    SvarSlet
  2. Hej Mads

    Øv! Det husker du næste gang. Hjemmelavet marcipan? Wow.

    SvarSlet
  3. Ja, det ser da helt fantastisk ud - flot arbejde :-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  4. Hvor blev den da flot. Den er jo lavet med ren Blomsterberg perfektion:)

    SvarSlet
  5. Tak skal du have, Tante Grøn.

    SvarSlet
  6. Ej hvor er den flot :) Respekt til dig :)

    I dag har jeg bagt pølsehorn, MED gær ;)

    SvarSlet
  7. Hej Janni.
    Tak skal du have! Jeg håber, pølsehornene blev gode!

    SvarSlet