Jeg har bagt kransekage til nu to nytårsaftener, og resultatet blev, synes jeg selv, ligeså godt i år/sidste år som for to år siden.
Det er overraskende nemt og besparende - har I set priserne på færdig kransekage?!
Opskriften fandt jeg hos Arla lige her.
Bemærk, at der også er chokolade på bunden af stykkerne med pistacie-masse.
Det er overraskende nemt og besparende - har I set priserne på færdig kransekage?!
Opskriften fandt jeg hos Arla lige her.
Bemærk, at der også er chokolade på bunden af stykkerne med pistacie-masse.
Jeg lavede også hjemmelavet kransekage - med hjemmelavet marcipan ;-) MEN glemte en plade ekstra til at tage bundvarmen, så de blev sku brændte i bunden - Øv!!
SvarSletHej Mads
SvarSletØv! Det husker du næste gang. Hjemmelavet marcipan? Wow.
Ja, det ser da helt fantastisk ud - flot arbejde :-)
SvarSletKh. Marlene
Hej Marlene
SvarSletTak skal du have!
Hvor blev den da flot. Den er jo lavet med ren Blomsterberg perfektion:)
SvarSletTak skal du have, Tante Grøn.
SvarSletEj hvor er den flot :) Respekt til dig :)
SvarSletI dag har jeg bagt pølsehorn, MED gær ;)
Hej Janni.
SvarSletTak skal du have! Jeg håber, pølsehornene blev gode!
De blev fantastiske ;)
SvarSletGodt!
SvarSlet