torsdag den 30. juni 2011
Chokolade med chili
Når varmen er forsvundet, må man jo selv skabe den igen. ;)
Med andre ord - jeg fik lyst til at prøve chokolade med chili. Jeg er ikke så erfaren udi chili, men jeg må sige, at jeg slet ikke er blevet skræmt!
Den mørke chokolade er selvfølgelig lækker, og bagefter kommer der så det der chili-svirp. Det er lidt spændende, og i hvert fald noget, jeg skal udforske i fremtiden.
For tiden er jeg godt igang med mit re-eksamensprojekt. Jeg er nået til den fase nu, hvor jeg skal interviewe folk, tage billeder og sikre mig, at kilderne svarer på det rigtige - taler sammen. Derefter kan jeg udvælge citater og strikke det sammen til en artikel.
God aften.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
muuums! mon den du'r til chokolade fondue ?
SvarSletJeg kender personer der bruger den i madlavningen.
SvarSletHeld og lykke med projektet.
Det er yndlings!
SvarSletHej Sussi
SvarSletTjo, mon ikke den gør det. Det tror jeg. :-) Se evt. hvad Madam Bæk har skrevet i en kommentar oven over.
Hej Madam Bæk
SvarSletSpændende, det havde jeg ikke tænkt på, men det lyder lækkert at bruge det i maden.
Tak for held og lykke't.
Hej Maiken
SvarSletGodt, at du kan lide det!