Sider

lørdag den 13. august 2011

Se nu hvad jeg kan!


Jeg skulle lige prøve at lave Verdens Bedste Brød igen i dag, og det gik væsentlig bedre end sidste gang, jeg lavede det. Det er blevet så lækkert!

Nu er det jo heldigvis sådan, at brød ikke handler om, hvordan man gør. For brød er en selvstændigt tænkende organisme, som selv bestemmer, hvordan den vil opføre sig. Heldigvis var mit brød i godt humør i dag!

Og det passede super godt til kold kartoffel-porresuppe, som jeg blogger om søndag. :-)


14 kommentarer:

  1. Uhm, her sidder jeg på en søndag morgen og ser på det lækre brød... tænderne løber i vand, og det ser absolut mere tillokkende ud and det tørre toastbrød, der venter mig..

    SvarSlet
  2. jum jum Det ser rigtig lækkert ud! Jeg har heller ikke været heldig de sidste par gange jeg ahr bagt brød - måske skulle jeg prøve din opskrift.. og håbe at brødet er i godt humør :-)

    SvarSlet
  3. ser lækkert ud...
    har netop haft lånt Claus Meyers bagebog - må bestemt afprøve at bage med surdej..
    har du prøvet det?

    SvarSlet
  4. mums det ser lækkert ud........så de bagte det i morgen TV en dag her fornylig - journalisterne og værterne var vældig begejstret så opskriften er gemt.....men dog endnu ikke afprøvet :0) Jeg mangler lige GRYDEN :0)

    SvarSlet
  5. Ok, nu bliver jeg altså snart nødt til at prøve at bage det brød.......det ser SUPER godt ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  6. Det ser superlækkert ud - og kartoffelsuppe lyder heller ikke helt dårligt:-)

    SvarSlet
  7. Må altså snart også prøve og lave det. Har lige haft min svigerfar på besøg som også lige havde lavet det.

    SvarSlet
  8. Hej Anette

    Det er også rigtig skønt, og første gang det virkelig lykkes for mig. I aften har jeg spist det på andendagen, og det er stadig blødt og saftigt. Jeg vil dog tro, at det skal ristes i morgen eller i overmorgen, for der vil det nok være lidt tørt. Der er jo intet fedtstof i. :-)

    Det, der piner mig lige nu, er, at jeg ikke kan nå at spise det store, lækre brød selv! Æij...

    SvarSlet
  9. Hej Skt. Helena

    Brødets humør er bestemt den vigtigste faktor ved bagning. ;-)

    Jeg gjorde det lidt anderledes denne gang end sidste gang, så jeg vil anbefale dig, at du følger opskriften her: http://www.kvalimad.dk/opskrifter/verdens-bedste-broed
    Så bliver det godt.

    SvarSlet
  10. Hej Merete

    Du er vist ny her - velkommen til. :-)

    Jeg har ikke rigtig bagt med surdej, nej. Så det ved jeg ikke så meget om. Jeg har prøvet en enkelt gang med en fordej, jeg kunne forestille mig, at det er lidt det samme.
    Claus Meyers bog kunne jeg da også godt bladre lidt i. ;-)

    SvarSlet
  11. Hej Frøken Solhat

    Det så jeg også i tv'et. Det var derfor, jeg fik lyst til at prøve igen.

    Jeg brugte altså bare en helt almindelig metalgryde (uden plasticknopper!) til det her brød, og det var fint.

    SvarSlet
  12. Hej Birthe

    Du må prøve det, det er rigtig godt. Jeg blev selv lidt overrasket over, hvor godt resultatet blev.
    Jeg brugte bare en almindelig metalgryde uden plastic på. :-)

    SvarSlet
  13. Hej Anne / LaTascha

    Det passede rigtig godt til suppen. Den har jeg også lige blogget om. :-)

    SvarSlet
  14. Hej Mads

    Det må du altså! Især når svigerfar har overhalet dig indenom. Man kan sagtens bruge en almindelig metalgryde. :-)

    SvarSlet