Sider

søndag den 11. marts 2012

Er du en robot?

Hvis du er en robot, så skal jeg nok slette din kommentar. Men derudover er jeg ret ligeglad med, hvor meget robot, du i øvrigt er.

Jeg synes selv, det er besværligt, når man skal skrive en såkaldt 'ordbekræftelse', for at få lov at kommentere på et indlæg. Derfor har jeg aldrig haft ordbekræftelse på min blog. Og det bekymrer mig ikke.

Problemet opstår kun, hvis man er en stor, ekstremt velbesøgt blog, som udenlandske robotter kan se en fidus i at spamme. Men er man en almindelig blog, vil man kun opleve det sjældent.
Desuden har Blogger selv et spamfilter, der fanger de fleste spam-kommentarer, så de ikke bliver vist på bloggen. Det er altså kun få gange, at spam-kommentaren rent faktisk vil nå frem til selve bloggen

Så jeg har ingen skrupler ved at køre min blog uden ordbekræftelse.

Vil du også fjerne ordbekræftelse fra din blog, kan du gøre det sådan:

Indstillinger -> Kommentarer -> Vis ordbekræftelse for kommentarer? -> Vælg nej.

8 kommentarer:

 1. hvor fedt at du gir en anvisning til at fjerne det der irriterende tidsrøver.... tak, det skal jeg få gjort på min egen!

  SvarSlet
 2. De ord er bare sååå irriterende.. Har selv slettet det fra mine blogs.. men har sat på så jeg skal godkende kommentare, før de kommer på bloggen, og det er for at skåne andre for de.... Ikke så pæne ting der bliver skrevet til mig......

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. er slette og ganske enig ... det er bare møgirriterende og man kan helt miste lysten til at lægge en kommentar ;0)

  SvarSlet
 4. Hej Tante Sød!

  Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne være lidt forbruger-orienteret. :-)

  SvarSlet
 5. Hej Marianne

  Ja, det var jo en smart måde at gøre det på! :-)

  SvarSlet
 6. Hej Merete

  Og det er jo det, man gerne vil undgå. ;-)

  SvarSlet
 7. God idé - somme tider kan det være meget vanskeligt at skelne de enkelte bogstaver, fordi de står så tæt på hinanden - er det et "l" eller er det et skørt "h", fordi et "r" er skrevet for tæt på. Og så opgiver jeg!!

  Venlig hilsen Elsebeth

  SvarSlet
 8. Hej Elsebeth

  Ja, det er det, jeg vil undgå. :-)

  SvarSlet