Sider

lørdag den 5. maj 2012

Se de små fugleunger!

Ja, det er jo den tid på året igen.

Fugle-forældrene her har ikke været særlig god til at gemme deres rede, så den ligger frit fremme. Jeg ved ikke, om de føler sig i stand til at jage katte og andre dyr væk, men jeg håber ungerne kommer på vingerne inden da.

Til gengæld kan jeg følge med i udviklingen - som går lynhurtigt.Billederne er taget med min smart phone - Samsung Galaxy S II. Er det ikke forbavsende god kvalitet? Jeg bliver glædeligt overrasket næsten hver gang, selvom kameraet selvfølgelig også har sine begrænsninger.
På længere sigt tror jeg, mobil-kameraet vil erstatte digitalkameraet i lommeformat, som mange synes er smart. Jeg kunne i hvert fald godt forestille mig at have mobiltelefonen som lomme-kameraet, der tager hæderlige billeder i en håndevending, og så eventuelt et spejlreflekskamera til når man vil lege og imponere.
Nå, det var lidt tanker.

God dag derude.

6 kommentarer:

 1. jo bestemt super gode billeder ;0)

  SvarSlet
 2. Nåååeeee.. hvor er de søde, utroligt så frit den rede ligger. Er det mon solsorten?? Håber de alle klarer skærene og kommer på vingerne :o)

  SvarSlet
 3. Hej Merete
  Tak. :-)

  Hej Fru Friis
  Ja, det er en solsort. Måske er de ekstra aggressive...

  SvarSlet
 4. Det er rigtige gode billeder og sikke et imponerende og farverigt gab.
  Enten meget dumme eller meget selvsikre forældre...ha ha - håber de alle klarer livet i barndommens rede inden de stikker afsted på sikre vinger :o)

  SvarSlet
 5. Ja det er da underligt, at de bygger rede så frit tilgængelig, vi har en helt tam solsort som følger os rundt i haven, nogle gange hopper den op på mine sko når jeg river i haven. Det er nu lidt hyggeligt

  SvarSlet
 6. Hej Helle
  Ja, jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal tro om forældrene.

  Hej Jesper
  Det lyder sjovt! Tænk en gang, en tam fugl...

  SvarSlet