Sider

mandag den 26. juli 2010

Havevandring

En lille tur rundt i haven... Floksne er så småt ved at springe ud. Det er så flotte, og det er dejligt at se, at de breder sig en smule år for år. Vi plantede dem for ca. 3-4 år siden.

Stokroserne er også i blomst. Vi har selv sået dem fra frø, så spændingen var stor, da knopperne afslørede sine farver. Selvom den er pæn, ville det have været endnu pænere med en enkeltblomst i rødlig nuance. Men hvad, det er naturen, der har bestemt. Jeg har set en flot enkel, rød stokrose på en mark i nærheden, det kan være jeg tager et smut forbi den.

Jordskokkerne har det godt, men trangt. De blev lavet af almindelige købe-jordskokker i efteråret. Jeg regner med at plante dem ud i et bed til efteråret. Husk, at hvis du vil have de største knolde under jorden, så er det bedst at tage dem op om efteråret og vinteren og sætte dem igen til forår.

Bananplanten, musa basjoo, er vokset godt til. Den begynder at tage til i bladstørrelse, men højden lader noget tilbage at ønske. Heldigvis kan stammen også overvintres, hvis man pakker den ind og sender den varme tanker vinteren igennem. Så vokser den nemlig videre på den stamme til forår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar