Sider

mandag den 18. juli 2011

At være en billig ... dahlia!

Tidligere i dag fandt jeg nogle poser med blomsterknolde i supermarkedet til fundpris. 10 kroner pr. pose! I to poser med dahliaer kunne jeg lige se, at der var spirer, så de røg ned i kurven og blev plantet, da jeg kom hjem.


Jeg synes sådan set, det kan være lige meget, hvor man har købt blomsterknolde, bare man nyder at rode med det og bliver glad af det. :-) Det er det, det handler om. Man kan godt være dejlig, selvom man er billig. :o)


Nu skal de så bare hurtigt i gro. Vi har en kold udestue, hvor det er sommer en måned ekstra end udenfor, så forhåbentlig når der at komme blomster. Ellers må vi nyde dem dobbelt næste år. :-)

Og hvilken farve er de så? Den ene er en stor gul og hvid Dahlia 'Seattle' og den anden en mindre gul Dahlia 'Topmix Yellow'.

4 kommentarer:

 1. Den slags små kup er jo altid guf! Og hvis de stakkels dahlia ligger og kæmper i posen for at få lov til at spire, syntes jeg det er herligt at du har lukket dem ud i friheden så de kan få lov til at gro og vokse sig smukke. Mon ikke de sætter fuld speed på og når at indhente det forsømte? God fornøjelse med dem :o)

  SvarSlet
 2. Hej Fru Friis

  Jeg er stor tilhænger af blomster-frihed! ;-) Forhåbentlig får de hurtigt fat.

  SvarSlet
 3. Det er tilsyneladende ikke livskraft de mangler. Held og lykke med dem :-)

  SvarSlet
 4. Hej Signe!

  De trængte vist bare til lidt førstehjælp. :-)

  SvarSlet