Sider

tirsdag den 9. august 2011

Hvad så nu...

I dag ville jeg egentlig have blogget om havrekage, også kaldet baked oatmeal. Men kagen mislykkedes! Neej... tænker du nok. Jo, desværre.

Så nu må jeg vente med at vise lækre madbilleder til i morgen og de kommende dage, hvor jeg blandt andet vil lave en kold suppe og noget brød. :-)

Har du set det nye design på Piskerisets blog?

Det har jeg selvfølgelig, og det får mig til at tænke på, om jeg burde lave lidt forbedringer også? Jeg synes måske, mit design her på bloggen er lidt sammenklemt. Og når det er sommer, er det måske lidt mørke farver, jeg holder mig. Eller hvad?

Jeg overvejer noget lyst, mere overskueligt. En bredere blog med hvide flader, store billeder og måske lidt farver i baggrunden. Jeg kunne selvfølgelig også lave en 'Blog på prøve'-serie over nogle dage, hvor jeg tester designs.

Hvad synes du?

14 kommentarer:

 1. Bare prøv løs med blogdesigneren - vi skal nok henholdsvis buuhe eller klappe ;o)

  SvarSlet
 2. Hej ungersvenden.

  Jeg lover at fortsætte med at læse med på din blog ligegyldigt hvilket design, som du vælger. :-)

  Jeg kan godt følge dig i, at tekstdelen er lidt smal. Jeg synes faktisk, at det samme gør sig gældende på min blog: jeg kunne godt tænke mig at gøre tekst-kolonnen (eller hvad man kalder den) lidt bredere. Så billederne også kan gøres lidt større. Jeg ved bare ikke lige, hvordan det gøres.. Men det er vel at prøve sig lidt frem. :-)
  God aften!
  Kh Solsikke

  SvarSlet
 3. Neeeeejjj...... (eller også tænker jeg at Baked oatmeal lyder dybt mystisk).

  Og du kan altså ikke gemme dig bag et nyt design, skal nok finde dig ;o) - men blog-på-prøve vil være populært hos mig, så vi allesammen rigtig kan komme med vore mere eller mindre uprofessionelle meninger, det blir' sjovt :o)

  SvarSlet
 4. Da jeg lavede mit blog-design om, brugte jeg laaang tid på at teste det nye design ud, lave det om osv. Jeg oprettede en "testblog", så jeg kunne lege løs. Det synes jeg var rart og i dag er jeg meget tilfreds med designet. Held og lykke med designet.

  SvarSlet
 5. Det er også en større videnskab med det blog-design.... nogle kører det bare for, andre er mere uheldige. Jeg er heller ikke tilfreds med min egen - meeeen, så kan man jo bare prøve sig frem!

  SvarSlet
 6. Du har ret - her er lidt mørket og klemt, men bestemt hyggeligt ;-)

  SvarSlet
 7. Uhh hvor jeg kender det. Jeg er i bund og grund tilfreds med looket på min blog, men alligevel ser jeg så mange andre flotte blogs hele tiden, som jeg også gerne vil ligne, uden at jeg dog har lyst til at være ne kopist:-)

  Jeg plejer at skifte udseende engang imellem, også i forhold til sommer, vinter osv...

  SvarSlet
 8. Hej Helle

  Det vil jeg gøre - forhåbentlig snart. Så vil jeg lytte til klap og buhen. ;-)

  SvarSlet
 9. Hej Solsikke

  Det er jeg glad for. :-)

  Du kan ændre bredden ved at gå ind i Design og Blogger-designer og tilpasse. Medmindre man bruger en skabelon, så er der nemlig nogle gange begrænsninger for, hvor meget man kan tilpasse det.

  SvarSlet
 10. Hej Fru Friis

  Det gik i hvert fald ikke specielt godt.

  Det var nemlig det jeg tænkte, det med meningerne. :-)

  SvarSlet
 11. Hej Camilla

  Ja, det kommer jo nok til at kræve lidt tid. Testblog, det var en god idé. :-)

  SvarSlet
 12. Hej Anette

  Ja, man bliver bare nødt til at kaste sig ud i det og prøve. :-)

  SvarSlet
 13. Hej Skt. Helena

  Hmm, hyggen vil jeg jo helst ikke af med?

  SvarSlet
 14. Hej Anne

  Ja, det er når man kommer rundt i Blogland, at man ser det grønne græs. ;-) Det var også noget, jeg gerne ville, det med at kunne skifte fx farve engang imellem. Den her skabelon kan man stort set ikke justere i.

  SvarSlet