Sider

torsdag den 2. juni 2011

Ud i den store verden!

Jeg følger med i danske haveblogs, men også svenske og enkelte norske. Og så var det, jeg tænkte, hvorfor jeg egentlig ikke kigger lidt længere ud over grænserne.

Så jeg researchede lidt, og fandt frem til denne liste over internationale, læsværdige haveblogs. Der er lidt for enhver; sydafrikansk have, cottage garden og australsk have for bare at nævne tre. :-)

Og det var denne listehttp://www.das-wilde-gartenblog.de/blogroll/#linkcat-14

Så vil jeg afslutte med et internationalt billede fra en tropisk have. God dag.

3 kommentarer:

 1. Lige nu er det svært nok, at nå rundt til de danske og nordiske. Alting foregår lidt mere ude i haven nu :-) Men jeg vil bookmarke dit link. Det skal undersøges nærmere.

  SvarSlet
 2. Som Ina skriver, kan det være svært nok, at nå rundt til de danske. Men jeg kigger også ud i den store verden, for man kan jo altid se noget nyt, som vi slet ikke tænker på her i norden. Tak for oplysningen.

  Ha' en dejlig dag:-)

  SvarSlet
 3. Hej Ina
  Ja, det har du selvfølgelig ret i, at det kan være svært. Jeg synes dog hurtigt jeg fandt frem til en håndfuld eller flere 'yndlingsblogs', som jeg altid læser og som også opdateres næsten hver dag. Og så ville jeg ikke have noget imod at have et par udenlandske derimellem.
  Men selvfølgelig er man mest ude i haven på denne tid. Det er bare mig, der ikke har en have i forlængelse af min studiehybel. :-)
  - Ungersvenden

  Hej Madam Bæk
  Ja, du har helt ret. God dag.
  - Ungersvenden

  SvarSlet