Jeg pyntede kagen med jordbær og lidt ribs og solbær lige ude fra haven. Og kagen blev rigtig indbydende, lækker og smagte dejligt af hindbær.
Fyldet ovenpå er egentlig nærmere fromage end mousse. Jeg havde nemlig noget fyld til overs, så der blev til en lille skål gammeldags hindbærfromage.
Jeg var rigtig spændt på bunden, for dejen blev ret massiv og hård med alt det nøddemel. Men bunden blev delikat og lækker, selvom det ikke som sådan er marengs.
Og det var altså hos Piskeriset, jeg fandt opskriften - og du finder den lige her.
VELBEKOMME!
Ja jeg blir' da helt lækkersulten for sjov:):) Anne Gine
SvarSletHehe - godt du kom dig over farven og fik prøvet den. Og dejligt at høre at den også faldt i din smag :-)
SvarSletKagens farve er da ligesom den skal være - det er da soleklart dig der er sart ;o)
SvarSletSmukt med ribs og solbær
Mvh
Hej Anne Gine
SvarSletJa, det kan jeg godt forstå. Den er virkelig lækker!
Hej Piskeris
SvarSletHindbær er jo røde, og det er der ikke så meget at gøre ved. De smager godt alligevel. Ha ha. ;-)
Den smagte rigtig godt.
Hej Helle
SvarSletJa, det var vist mig, der var lidt for sart...
mojn Ungersvend
SvarSletVelkommen som fast læser på min blog.
flot kage ;)
Hej Tim
SvarSletJo tak.
Hold nu op, hvor ser den skøn ud :) Dejlig lyserød farve ;) den smagte garanteret af sydens sol og sommer :)
SvarSletHej Kristine! :-)
SvarSletDet var rigtig lækker og smagte dejligt af sommerens hindbær.