Hindbær og solbær ribbes, skylles.
Solbærrene kommes i kogende vand.
Hindbær og sukker tilsættes efter lidt tid.
Så skal det koge, og vanille og atamon tilsættes.
Det varme marmelade fyldes på varme glas.
Jeg fik til 4 halvsmå glas.
Jeg fik lavet det her marmelade i går, og det smager skønt. Smagen er dog lidt stærk.
Nu skal jeg i gang med mit projekt. Om præcis en uge har jeg endelig ferie!
Hindbær-solbærmarmelade
ca. 1½ liter
½ kg solbær, skyllede og ribbede
1½ dl vand
½ kg hindbær
1 kg sukker
½ tsk Rød Melatin/atamonpulver eller andet konserveringsmiddel
1 tsk vanillesukker
Solbærrene drysses i kogende vand og koges under låg over svag varme 5-10 minutter, til de er bløde.
Hindbær og sukker blandes i.
Syltetøjet bringes i kog under omrøring og koges 10 minutter. Skummet fjernes.
Rød Melatin/atamonpulver og vanillesukker tilsættes.
Syltetøjet fyldes i varme, atamonskyllede glas, der lukkes til med det samme.
Ja, det minder lidt om min dag - jeg havde bare kirsebær i gryden........og du har ret, det er en skøn tid i haven lige nu :o)
SvarSletHej Helle
SvarSletDet er godt at høre, at der er gang i gryderne derude. :-)